3 Ocak 2014 Cuma

             Herkese Merhaba 

Blogumun ilk yazısını yazıyorum.Umarım beğenirsiniz.Aslında daha önce birkaç yazı çalışmam oldu işte hangisini yazayım falan diye şimdi hiç düşünmediğim bir yazıyı yazıyorum.Avon Solutions BB krem 1 ay önce aldığım Diadermine Lift BB krem hakkında yazmak istiyorum.İsterseniz hemen başlayalım.
 
Avon Solutions BB Krem : Şu anda bu BB kremi kullanıyorum.Zaten her blogda BB kremler CC kremler aldı başını gidiyor.Makyaj çantalarının vazgeçilmezleri oldular ve bende deniyorum açıkçası çok merak ettiklerimi.Bu ürünü çok merak ederek almıştım ama benim cilt tipimle uyumlu olmadı.Light ve Medium olarak iki tonu mevcut; ben buğday tenli olduğumdan açık olanını aldım .
Cilt tonunu eşitlemede,kızarıklıkların giderilmesinde ,cildi aydınlatma ve nemlendirme konusunda başarılı buldum .Sorunlu bir cildiniz yoksa ,ihtiyaçlarınızın çoğunu karşılayabilecek bir ürün .
Akışkan bir yapısı var ve bazen çok ürün çıkarabiliyor .Ve bu beni çok rahatsız ediyor her yere bulaşıyor ve kötüsü kapağı akışkan olduğu için berbat bir biçimde.
 
Sürümü falan gayet kolay ve sph 15 var.Bence içinde sph olması ürünü artı yönden etkiliyor.Ben bu ürünü normal cilt tiplerinin almasını öneriyorum.Benim cildim karma değil ama hafif yağlı bu ürünü fazla kullandığımda yüzüm porselen bebek gibi güneşte parlıyor.Yani yağlı ciltler için bir ürün değil.Fiyatı en son gördüğümde 16-17 tl civarı bir şey ama avon indirim yaptığında uygun fiyata alabilirsiniz.
Diadermine Lift BB Krem : Bu ürünü geçen aydı sanırım watsonsdan alışveriş yapmıştım ve belirli bir fiyatı geçince indirimli ürünler veriyorlardı.Makyaj çantası,bb krem vs.Annem de bunu istemişti.Şu an kullanmıyorum.1-2 defa kullandım ve fazla memnun kalmadım.
 

 
Koyu bir rengi var.Vaad ettiği ise ;
"Cilt tonunu eşitler,aydınlatır,canlandırır,sıkılaştırır ve pürüzsüzleştirir"diyor.Ben beğenmedim ve anneme verdim.Aynı markanın ve serinin CC kremide varmış galiba .Ben şu anda garnier'ın BB kremini kullanıyorum.Çok memnunum.Yakında yazısı gelicek.
Umarım beğenmişsinizdir.İlk yazım olduğundan biraz heyecanlıyım.Bir yanlışım olduysa şimdiden affola.Herkese Mutlu Günler :D

15 yorum:

  1. slm yorumu gördüm şimdi facebookun varsa ekle :)) https://www.facebook.com/ojecanavariseda

    YanıtlaSil
  2. canım facebookum var ama kozmetik sihiri adlı tekrar açıcam eklerim tabi kiii :)

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun cok basarılar:))

    YanıtlaSil
  4. Başarılar dilerim blogunda :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canıım benim sanada başarılar öptüm :)

      Sil
    2. İzleyicim olursan çok sevinirim :))))))))

      Sil
  5. içerik aşkına :)) hayırlı olsun blogun bol takipçin olsun inş. sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir yorum böyle çok sevindim çok sağol canım benim kocaman öptüm senii :D ilk yazım biraz heyecanlıydım kusura bakmaa

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin:)
    Bende dün Nivea'nın BB kremini aldım bakalım bugün deneyeceğim.
    Takipçin bol olsun:)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim niveayı kullanınca yorumlarını bekliyorum canıım bende denemek istiyorum çok sağol teşekkür ederiim :))))

    YanıtlaSil
  9. ben de garnier BB sini kullanıyorum,memnun kaldım,tavsiye ederim

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen avon solutions ve onu kullanıyorum ama genellikle avonu kullanıyorum bitsin diyee garnierın tam yağlı ciltler için güzell bi bb krem

      Sil
  10. Hadi hayırlı olsun ilayda. Başarılar diliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım severek takip ediyorum seni öptüm :)))

      Sil