25 Ocak 2014 Cumartesi

Bitenler # 1


        Herkese merhaba :)) 
İlk bitenler postum ile karşınızdayım.Herkes gibi bende bitenler yazısı okumaya bayılıyorum.Ürünler bittikçe üzerimden koca bir yük kalkıyor sanki.Bir de ben eğer o ürünü bitirmeye kararlıysam işte maske olsun,parfüm olsun başka ürün almam alsam da o bitesiye kadar kullanmam.Öyle bir takıntım var yani.Bu ürünler bittiğine göre 14 Şubat'ı dört gözle bekliyorum.Her neyse uzun bir yazı olacak şimdiden uyarayım :D Bu arada kategori kategori ayırdım daha kolay olur diye.
   
 
Duru Badem Ve İnci Özlü Şaç Kremi : Çook severek kullandığım bir krem.Saçımı yumuşacık yapıyor ve kolay taranıyor.Kokusunu çok seviyorum.Badem kokusuna bayılırım zaten.Yedeği çoktan açıldı bile.
Elidor Onarıcı Ve Yeniden Yapılandırıcı Şampuan Ve Şaç Kremi : İkisinide severek kullandım.İlk başlarda şampuan kepek sorunu yaşattı fakat bir kaç yıkamadan sonra sorun ortadan kalktı.Kokusuda güzel.Severek kullandım.Yedeği alındı.
Duru Shine Yakut Duş Jeli : Tek kelimeyle iğrenç.Daha önce orkide özlüsünü kullandım onu çok sevmiştim fakat bunun kokusu duşta insanı bayıyor.Çok ağır bir kokusu var.Kesinlikle bir daha almam.Çöpeeee :))
 
 
Colgate Plax Ağız Çalkalama Suyu : Her zaman kullandığım bir ağız çalkalama suyu.Listerine kadar ağızımı da yakmıyor.Severek kullanıyorum.750 ml bir ürün.Fiyatı 15 tl.Biraz pahalıı.Çöpe gidiyor .
Colgate Optıc White : Ailecek kullandığımız bir diş macunu.Fakat uzun süre bizde olduğu için bozulma ihtimali ile çöpe gidiyor.Dişleri çok fazla beyazlattığını düşünmüyorum.
Colgate Total Diş Macunu : Her zaman kullandığım bir diş macunu.Temizlemesi güzel.Büyüğünü çoktan açtık hatta yarıladık bile.
 
 
 
 
Bebak Acı Badem Sütü Makyaj Temizleme Mendili : Annem de bende çok severek kullandık.İlk başlarda hafif kızarıklık sorunu yaşadım göz makyajımda onun dışında gayet güzel bir ürün.Yenisini alabilirim.
Neutrogena Pembe Greyfurt Peeling : Kipadan indirimdeyken almıştım.Bende sivilce sorunu oluştu.Yanaklarımda hiç sivilce yokken sivilcelerim çıktı.Kokusu fena değil.Kesinlikle bir daha almam.
Avon Care Rıch Moisture 3 in 1 Temizleyici Tonik : berbat bir ürün.Temizleyici tonik görevi görüyor ayrıca nemlendiricide.Köpürterek nemli cildinize masaj yapıyorsunuz.Hiç güzel temizlemiyor ve kokusu zaten berbat.Boşuna para vermeyin.Sivilcelenme sorunuda ortaya çıkarıyor.Birkaç kere kullandım ama beğenmediğim için çöpee :))
 
 
 
 
Lacoste Touch Of Pink Parfüm : Ben sana ba-yıl-dım.Ne kadar güzel kokuyorsun sen.Baharlık bir koku olsada ben çok severek kullandım kendisini.Bir tanıdığım Kıbrıs Free Shoptan istediğim için getirmişti.Bir daha alırım kesinlikle.
Avon Sensuelle Vücut Losyonu : Kokusu çok hoş,severek kullandım ve bitti parfümünü de aldım şimdik ona başlayacağım.Kesinlikle bir daha alırım.
Arko Nem Nar ve Kırmızı Üzüm Aromalı El,Yüz ve Vücut Kremi : Ellerim ve vücudum için kullandım ve bitti.Kokusu güzel ama bir daha almam.Kısa ve öz :DD
 
 
 
 
Flormar Plus no 8 : Çok severek kullandığım bir ojeydi.Fakat yapısı bozuldu ve sürümü zorlaştığı için çöpe gidiyor.
Avonun ismi bile silinmiş bir lip glossu ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum.Çekmecede öyle duruyordu.Hiç kullanılmadığı için ve rengii baya koyu olduğu için çöpee gidiyor.
Golden Rose Lip Care : Aslında birazcık var ama yapısı bozulmuş ve dudağa sürünce yapış yapış bir his bırakıyor o yüzden bu da çöpe .
 
 
 
 
İkiside avonun rimelleri.Birinin ismi bile silinmiş.Bayadır vardı zaten.Bozulduğu ve gerçekten bittiği için çöpe gidiyor.Diğeride şu yazımda yorumlarıma bakabilirsiniz kullandım ve bitti.Çok memnun kalmadım ama işimi gören bir rimel oldu.
O yüzden bu da çöpe gidiyooooor :)))
Evet bitenlerim bu kadardı.Umarım sıkılmadığınız bir yazı olmuştur.Hepinizi kocamaaaan öpüyorum.Mutlu haftasonları <3
 
 
 
 
 
 
 

 
  

12 yorum:

  1. Lacoste un kokusuna bayiliyorum. Gelsin yeniler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok seviyorum bence de gelsin yeni cicileer :))))

      Sil
  2. ohh yenilere yer açılmış :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bebeğiim eskilere bay bay dedik şimdi iyi bir alışveriş zamanıı :)))

      Sil
  3. bu arada konuk yazarım olmak ister misin :)) eğer istersen blogumdaki mailden bana ulaşabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabikii isterim hele senin bloğuna heyyuuuuuuuu hemen mail atıyorum bebişşş

      Sil
    2. bekliyorummm ojecanavari06@gmail.com :)))

      Sil
  4. Merhaba,
    Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim. Sevgiler.
    http://mommyslifetime.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Kuzum GFC butonun çalışmıyor... Hepimizin başına gelen bir durumdu, düzeltmek için yapman gereken kumanda panelinden blog adını önce tek harf bile olsa değiştirip kaydetmek, kısa süre sonrada tekrar eski haline getirip kaydetmek. com dan com.tr ye geçildiği için böyle bir sıkıntı yaşadık...

    YanıtlaSil
  6. Colgate optik beyazın ferahlığını çok seviyorum ben:) Lacoste'nin kokusunu çok merak ettim:)

    YanıtlaSil
  7. @Bahçem Benim çok güzel bitanem kokmalısın eğer bahar kokularını seviyorsan :)

    YanıtlaSil