12 Nisan 2014 Cumartesi

Estee Lauder Double Wear Concealer Spf 10 Ürün İncelemesi

 Herkese mutlu haftasonları :))
Bugün konuğumuz her makyajımızın demirbaş ürünlerinden olan göz altı kapatıcılarından sadece biri olan Estee Lauder markasının  Double Wear Concealer'ı olacak.  Göz altlarımız cildimizden bir kaç ton daha koyu  olduğundan cildimizi bu bölgeyle eşitlemek adına fondötenimizden daha açık renkli kapatıcılarla makyajı bütünlemeye çalışırız.
İlk olarak   renk  yönünden  biraz zayıf olduğunu söylemeliyim..Light, Light Medium ve Medium olmak üzere 3 renge sahip.Bence bu kadar sevilen bir markanın ürünlerindeki renk seçenekleri biraz daha fazla olabilir. Her neyse bende ki rengi 02 Light Medium.Şimdi gelelim yorumlarımıza.


     -15 saat kalıcılık iddiası var.Ben katılıyor muyum ? Evet,çünkü sabah makyajımı yaptığımda akşam eve gidesiye kadar strestenmi bilmem ama sürekli yüzümle oynarım , ellerim hep yüzüme gider ve makyajın sabit kalması imkansızlaşır ama bu ürünü  gözlemlediğime göre kalıcılığı gayet başarılı.
   -Ürün yağ içermiyor.Ve suya dayanıklı bir yapısı var.
   - Ürünü ben sadece göz altlarıma değilde cildimdeki ufak kusurları örtmek amacıylada kullanıyorum.Kapatıcılığıda bence çok çok iyi.Fakat benim göz altı sorunum olmadığından göz altı morluklarını vs. nasıl kapatır bilemiyorum.Benim göz altlarımda sorun olmadığından dolayı kapatıcılığı bana yetiyor açıkçası.
   -SPF 10 içeriyor. Kışın gayet yeterli bir oran.Yazın güneş koruması kullandığımız gibi kışında böyle güneş korumalı ürünler tercih etmeliyiz diye düşünüyorum ki zaten ben yaz kış güneş kremi kullanan biriyimdir.Bu da bana annemin bir artısı.Küçüklüğümde annem makyaj yaparken her kız gibi oturur onu izlerdim aklımda kalanlar bir %100 doğal gül suyu ile cildini temizlerdi hep ve makyaj bazı olarakta güneş kremi kullanırdı ki hala daha öyle :)) Her neyse konumuz annem değil biz konumuza devam edelim.
   -Dermatolojik olarak test edilmiş ve  Parfüm içermiyor.
  - Fırçası ise bu şekilde ;

  Benim gözlemlediğim sonuçlar bunlar.Severek kullandığım ve bitince yenisini almayı ve fondöteninide denemeyi planladığım bir ürün.Fiyat kısmına gelirsek tam hatırlamıyorum ama 80 civarı olması lazım.Hepinizi çok çok öpüyorum.Ürünle ilgili daha çok merak ettikleriniz varsa yorum atmanız yeterli.Hoşçakalın :)))

4 yorum:

  1. kalıcılığının bu kadar uzun olması çok iyi,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Okuduğum kadarıyla güzel bir ürün ama birazcık pahalı geldi bana :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim bitanem evet maalesef fıyatı biraz yüksek

      Sil