1 Ağustos 2014 Cuma

Neler Aldım #1

   
                     Herkese kocaman merhabalar !
Ağustos ayı umarım hepimiz için harika geçer. Ailemizle,sevdiklerimizle musmutlu,huzurlu,yeniliklerle dolu bir ay olur inşallah. Benim Ağustos ayının ilk günü alışverişle başladı umarım tüm ay böyle geçer diyormuşum hiihii ^-^
         
                       

Evet aldıklarım bunlar :) Hadi gelin yakından inceleyelim ;

Watsons Superdrug Coconut & Sweet Lime Body Lotion : Vücut losyonuna ihtiyacım vardı. Takip edenler bilir Zoretanin tedavim devam o yüzden cildim kurumaya başladı bile bende hindistan cevizi kokusuna hasta olduğum için direk attım sepete. 200 ml'lik bir ürün ve fiyatı ise 6.99 TL.

Duru Perfume Pasifik Okyanusu Mineralli Duş Jeli : Arkadaşımda aldı onda görüp kokladım ve çok fresh , saf bir kokusu olduğu için hoşuma gitti. 250 ml'lik bir ürün , fiyatı ise 4.99 TL.

Watsons Superdrug Aseton : Parmex bitti bu sefer farklı bir şey almak istedim . Kasanın yanında görünce atıverdim sepete.Üzerinde tüm oje tipleri için etkili temizleme sağlar diyor ummarıım öyledir ve aldığıma pişman etmez. 125 ml'lik bir ürün , fiyatı 2.25 TL.

Maybelline Master Duo EyeLiner : Merakımdan aldım .Aplikatörü kullanışlı yani dilediğiniz gibi ince ya da kalın eyeliner çekebiliyorsunuz tek fırçayla. Umarım iyidir ayrıca suya dayanıklı olması da avantaj .Yazın denize falan giderken hoş oluyor. Hemen denenmeli. Ayrıcaa 24 saat kalıcılık vaadi var . Hıım daha çok merak ettim. Fiyatı ise 11.99 TL.

Maybelline Baby Lips Peach Kiss : Artık duymayan bilmeyen kalmamıştır herhalde. Maybelline Baby Lips ülkemizde şatışta. Bilmeyenler varsa diye söylüyorum ( ki yoktur bence ) Watsons, Gratis ve Rossman ' larda temin edebilirsiniz. Sadece bu kalmış ellerinde yani raflar talan olmuş resmen. Bende şeftali kokusunu çok sevdiğim için alıverdim hemen. Fiyatı 5.99 TL.

Golden Rose 3D Fantastic Mascara : Merakımdan yani ihtiyaçtan değil heehe. Daha açmadım bile yazı biter bitmez mıncıklayacağım hepsini. Umarım memnun kalırım diyorum ve fiyatını hemen söylüyorum 9.50 TL.

Watsons alışverişim bu kadardı birde Flormar'dan oje aldım o da ;

Flormar Jelly Jook JL14 Torres Blue : Allahım bu renge ölünür. Tırnaklarım uzasın hemencicik de süreyeyim bu şekeri. Bununda fiyatı 3.25 TL. Diğer renkleri kesinlikle alınacak tabisii.


Birde kart aldım sonundaaaa :))) Ne zaman gitsem kalmadı maalesef diyorlardı. Bende aldım hatta aktive bile ettim.

Benim dünkü alışverişim bu kadardı. Umarım beğenmişsinizdir. Kullanıp iyice fikir sahibi olduktan sonra hepsinin yazısı gelicek. Siz neler aldınız ?


5 yorum:

  1. Gule gule kullan canım aldıklarını:)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan cnm güzel şeyler almışsın:)

    YanıtlaSil
  3. hindistan cevizli olanı ben de çok beğeniyorumm. güle güle kullanın. blogunzu takibe aldım ben de blogume beklerim. http://evriminblogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil