4 Şubat 2014 Salı

Avon Advance Technigues Argan Yağı

 
           
Herkese merhaba kızlar ! Bugün sizlere aşk yaşadığım bir üründen bahsetmek istiyorum.Daha önce yine avonun saç serumunu kullanmıştım. Çok memnun kaldım ve katalogta indirimde görünce siparişimi vermiştim.Hatta alışverişimde almıştım ve o zamandan beri aşk yaşıyoruz.





  Öncelikle kokusunu çok sevdim çok güzel kokuyor.Saçıma sürdükçe süresim geliyor.Saçlarım çok kolay açılıyor ve yumuşacık oluyor.Saçları onarıyor mu bilemem ama saçları çok güzel beslediği,yumuşacık yaptığı kesin.


Kısaca kullanımından da bahsetmek gerekirse ; banyo sonrası ürünü avucunuza sıkarak nemli saç uçlarınıza nazikçe masaj yaparak yediriyorsunuz.Şahsen ben ürünü avucuma bol bol ( çokta bol sıkmıyorum çünkü çok fazla sıkınca yağlı bir görünüm oluşabilir.) sıkıyorum ürünün kokusunu bol bol alabilmek için.Tek kötü yanı galiba kokusu 3-4 saat kalıcı daha alamıyorsunuz kokusunu maalesef.Şaçım yumuşacık oluyor, ürünün yumuşaklığını ellerimde bile hissedebiliyorum.Tüm şaç tipleri için kullanılabilen bir ürün.Fiyatı 15 Tl civarı bir şey ama ben indirimden 8 tl'ye almıştım.Gerçekten alınası bir ürün.
Saçlarınıza , vee kendinize bakmayı ihmal etmeyin :)) Sizleri seviyorum canlarım <3 Ürünle ilgili yorumlarınızı ayrıcada bekliyorum .

Bu arada 42 kişi olmuşuz kısa sürede bir çekiliş yapmayı planlıyorum eğer 100 kişi olursak bu durumda siz ne düşünüyorsunuz ?? Hoşçakalın :)


 

4 yorum:

  1. Argan yağının damlasını içerdiğine inanmasam da çok severek kullandığım bir ürün gerçekten kokusu harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende çok severek kullanıyorum özellikle kokusu muhteşem

      Sil
  2. Bir kere kullanmıştım bende, gayet güzeldi ama Natura Therapy'nin yağıyla tanışınca bunu almaz oldum. :) Çekilişe seve seve katılırım bu arada.

    http://gorgeousappearance6.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebeğim natura Therapy nasıl memnunmusun acaba ?? İnşallah bi tanem en kısa zamanda yapmayı planlıyorum ya hadi hayırlısı

      Sil