25 Ocak 2014 Cumartesi

Bitenler # 1


        Herkese merhaba :)) 
İlk bitenler postum ile karşınızdayım.Herkes gibi bende bitenler yazısı okumaya bayılıyorum.Ürünler bittikçe üzerimden koca bir yük kalkıyor sanki.Bir de ben eğer o ürünü bitirmeye kararlıysam işte maske olsun,parfüm olsun başka ürün almam alsam da o bitesiye kadar kullanmam.Öyle bir takıntım var yani.Bu ürünler bittiğine göre 14 Şubat'ı dört gözle bekliyorum.Her neyse uzun bir yazı olacak şimdiden uyarayım :D Bu arada kategori kategori ayırdım daha kolay olur diye.
   
 
Duru Badem Ve İnci Özlü Şaç Kremi : Çook severek kullandığım bir krem.Saçımı yumuşacık yapıyor ve kolay taranıyor.Kokusunu çok seviyorum.Badem kokusuna bayılırım zaten.Yedeği çoktan açıldı bile.
Elidor Onarıcı Ve Yeniden Yapılandırıcı Şampuan Ve Şaç Kremi : İkisinide severek kullandım.İlk başlarda şampuan kepek sorunu yaşattı fakat bir kaç yıkamadan sonra sorun ortadan kalktı.Kokusuda güzel.Severek kullandım.Yedeği alındı.
Duru Shine Yakut Duş Jeli : Tek kelimeyle iğrenç.Daha önce orkide özlüsünü kullandım onu çok sevmiştim fakat bunun kokusu duşta insanı bayıyor.Çok ağır bir kokusu var.Kesinlikle bir daha almam.Çöpeeee :))
 
 
Colgate Plax Ağız Çalkalama Suyu : Her zaman kullandığım bir ağız çalkalama suyu.Listerine kadar ağızımı da yakmıyor.Severek kullanıyorum.750 ml bir ürün.Fiyatı 15 tl.Biraz pahalıı.Çöpe gidiyor .
Colgate Optıc White : Ailecek kullandığımız bir diş macunu.Fakat uzun süre bizde olduğu için bozulma ihtimali ile çöpe gidiyor.Dişleri çok fazla beyazlattığını düşünmüyorum.
Colgate Total Diş Macunu : Her zaman kullandığım bir diş macunu.Temizlemesi güzel.Büyüğünü çoktan açtık hatta yarıladık bile.
 
 
 
 
Bebak Acı Badem Sütü Makyaj Temizleme Mendili : Annem de bende çok severek kullandık.İlk başlarda hafif kızarıklık sorunu yaşadım göz makyajımda onun dışında gayet güzel bir ürün.Yenisini alabilirim.
Neutrogena Pembe Greyfurt Peeling : Kipadan indirimdeyken almıştım.Bende sivilce sorunu oluştu.Yanaklarımda hiç sivilce yokken sivilcelerim çıktı.Kokusu fena değil.Kesinlikle bir daha almam.
Avon Care Rıch Moisture 3 in 1 Temizleyici Tonik : berbat bir ürün.Temizleyici tonik görevi görüyor ayrıca nemlendiricide.Köpürterek nemli cildinize masaj yapıyorsunuz.Hiç güzel temizlemiyor ve kokusu zaten berbat.Boşuna para vermeyin.Sivilcelenme sorunuda ortaya çıkarıyor.Birkaç kere kullandım ama beğenmediğim için çöpee :))
 
 
 
 
Lacoste Touch Of Pink Parfüm : Ben sana ba-yıl-dım.Ne kadar güzel kokuyorsun sen.Baharlık bir koku olsada ben çok severek kullandım kendisini.Bir tanıdığım Kıbrıs Free Shoptan istediğim için getirmişti.Bir daha alırım kesinlikle.
Avon Sensuelle Vücut Losyonu : Kokusu çok hoş,severek kullandım ve bitti parfümünü de aldım şimdik ona başlayacağım.Kesinlikle bir daha alırım.
Arko Nem Nar ve Kırmızı Üzüm Aromalı El,Yüz ve Vücut Kremi : Ellerim ve vücudum için kullandım ve bitti.Kokusu güzel ama bir daha almam.Kısa ve öz :DD
 
 
 
 
Flormar Plus no 8 : Çok severek kullandığım bir ojeydi.Fakat yapısı bozuldu ve sürümü zorlaştığı için çöpe gidiyor.
Avonun ismi bile silinmiş bir lip glossu ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum.Çekmecede öyle duruyordu.Hiç kullanılmadığı için ve rengii baya koyu olduğu için çöpee gidiyor.
Golden Rose Lip Care : Aslında birazcık var ama yapısı bozulmuş ve dudağa sürünce yapış yapış bir his bırakıyor o yüzden bu da çöpe .
 
 
 
 
İkiside avonun rimelleri.Birinin ismi bile silinmiş.Bayadır vardı zaten.Bozulduğu ve gerçekten bittiği için çöpe gidiyor.Diğeride şu yazımda yorumlarıma bakabilirsiniz kullandım ve bitti.Çok memnun kalmadım ama işimi gören bir rimel oldu.
O yüzden bu da çöpe gidiyooooor :)))
Evet bitenlerim bu kadardı.Umarım sıkılmadığınız bir yazı olmuştur.Hepinizi kocamaaaan öpüyorum.Mutlu haftasonları <3
 
 
 
 
 
 
 

 
  

24 Ocak 2014 Cuma

Neutrogena Yağsız Yüz Temizleme Jeli

Herkese kocaman merhabaa !
   Bugünkü konuğumuz bayadır severek kullandığım Neutrogena'nın Yağsız Yüz Temizleme Jeli olacak.
    Watsonsta ilk gördüğümde merak etmiştim isminden dolayı.Ve indirimdeyken merak edip almıştım.İçerisindeki sivilce karşıtı madde sayesinde cildi ölü hücrelerden temizlemeyi ve kızarıklıklarının oluşmasına engel olmayı vaad ediyor. Ayrıca sabun içermez ve alkolsüz.
 
Gördüğünüz gibi baya kullandım ve artık yorumlayabileceğimi düşündüm.Öncelikle ürünün pompalı olması bir avantaj bence.Çünkü diğer türlü rahat olmuyor.Her neyse ben bu ürünü sabahları nemlediricimi sürmeden önce cildimin ferahlaması ve temizlenmesi için kullanıyorum.Akşamları ise peeling yapmadığım zamanlar ve genellikle makyajımı çıkardıktan sonra temizlemek için kullanıyorum.Ürünün kokusunda bir problem yok.Hoş ve temiz bir kokusu var,köpürmesi ve cildimde bıraktığı ferahlık ve temizlik hissi de bence gayet iyi.Ancak sivilcelere çok fazla bir etkisinin olduğunu söyleyemicem.Sadece kızarıklıklarımı aza indirdi ve bazı sivilcelerimi kuruttu ve küçülttü.Aman aman bir etkisi yok ama hiçte etkisi yok değil.Ayrıca bunu uyguladığımda cildimde kuruluk falan da hissetmedim.Uzun lafın kısası ben memnun kaldım tekrar uygun fiyata bulabilirsem alırım.Fiyatı ben aldığımda 11 Tl civarı birşeydi.Sizlere de tavsiye ederim.Bu arada bana önerebileceğiniz başka temizleme jelleri var mı acaba ?
İyi tatiller hepinize kocaman öpüldünüz :D
 
 

23 Ocak 2014 Perşembe

Watsons Magic Lip Balm


     Herkese merhabaa !
Bugün sizlere buradaki alışverişimde aldığım ve o zamandan beri çok severek kullandığım watsons'ın magic lip balm isimli balmından bahsedeceğim.Dudakları nemlendirip korurken aynı zamanda hafif bir pembelik katıyor.Benim dudaklarıma oldukça iyi bir pembe renk veriyor bol sürdüğüm zaman.Aynı zamanda kalıcı oluyor.Nemlendirmesi de bence iyi.
 
Eski ambalajı daha farklıymış.Bence çok şeker bir ambalajı var.
 
Yapısı bu şekilde ve sürümü oldukça basit.Fakat kırılma ihtimali çok yüksek.Rengi beyaz fakat sürdükten bir müddet sonra pembeleşiyor ve koyu bir renk oluşuyor benim dudaklarımda.Bazen ruj sürmeden sadece bunu uyguladığım bile oluyor açıkçası.En sevdiğim özelliği ise içinde spf 
30 olması bence tam yazlık bir lip balm.Kokusu benim hoşuma gitmedi açıkçası surup gibi kokuyor ve tadı da acı maalesef ki :(
Sonuç olarak ben çok severek kullanıyorum kendisini.Fiyatına göre performansı gayet güzel ve başarılı.Watsons mağazalarrından 5,50 TL ye sahip olabilirsiniz .
Sevgiler :))

20 Ocak 2014 Pazartesi

Avon Spectra Lash Mascara


Herkese Merhaba !
   Bugün sizlere uzun zamandır kullanıp tükettiğim Avon Spectra Lash Maskaradan bahsetmek istiyorum.
 
İlk katalogta gördüğümde aa 3 kademeli   işe yarar daha çok volüm verir falan diye  düşünüyordum.Fakat her kademede aynı performansı alıyorsunuz .kirpiklere çok büyük bir etkisi olmayan bir ürün. Birazcık siyahlaşıyor ve hafif uzuyor.Ama ben kirpik kıvırıcımla uyguladığımda gayet güzel sonuç alıyorum.. İki kat falan  sürünce topaklanma oluşuyor ve çıkarırken ben çok zorlanıyorum.
 
Fırçasıda bu şekilde.Çok güzel bir ürün değil ama çok kötü bir üründe değil.Yakın bir arkadaşımda merak edip almış ve o da memnun kalmadı.Zaten benimki de bitti.O yüzden yeni uygun fiyatlı ve güzel bir rimel arıyorum.Rimmel London Scandaleyes'ı almayı düşünüyorum.
Peki,siz bu üründen memnun kaldınız mı ya da bana tavsiye edebileceğiniz aa bu çok güzel hacim veriyor,hem uygun fiyatlıda denemelisin dediğiniz rimeller var mı?
Yorumlarınızı bekliyorum.

18 Ocak 2014 Cumartesi

Watsons Ve Flormar Alışverişim

  Herkese mutlu haftasonları :)) Bugün sizlere bu hafta içinde yaptığım bir alışverişi göstermek istiyorum.Bugün arkadaşımla buluştum ve birkaç mağazaya uğradık.İlk önce Flormara gittik ve ojeleri görünce tabii vurulduk.Ben 3 tane oje aldım yuppii.Hepside harika.Neyse DNR'a falan da gittik ama ben bir şey almadım ordan.O kendine Pucca'nın üçüncü kitabını aldı.Neyse ben birtek oje aldım hayreet :)) Neyse uzatmıyorum hemen alışverişimize bakalım neleer almışıım ?

 
Alışverişim Watsons ve Flormardan oldu.İlk olarak geçen gün Watsons'tan yaptığım alışverişimden başlayalım.Birde Avondan argan yağı aldım onu da göstermek istedim.
 
Palmolive Body Butter Çikolata Tutkusu : Her gittiğimde elime alıp alıp kokluyordum.Kokusu gerçekten çook hoş.Amaa başka duş jellerim olunca almıyordum bu sefer aldıım.Fiyatı 3,99
Rimmel London Stay Matte : Aslında NYC Smooth Skin Powder için gittim o olmayınca bununda güzel yorumlarını okuyunca dayanamadım sepete atıverdim.Benim rengim 006 Warm Beige .Fiyatı ise 14,99
Bebak Acı Badem Sütü : Bunuda oradaki bayan tavsiye edince aldım zaten denemekte istiyordum.Bir kaç kere kullandım ben çok memnun kaldım.Birde şişede olanı vardı onu da kullanmak istiyorum.Fiyatı 3,25
Watsons Magic Lip Balm : Watsons'ın yeni çıkarmış olduğu Eos lip balmlarına benzetilen balmını alıcaktım maalesef kalmamış Şubatta gelicekmiş bende içinde spf 30 olduğunu görünce aldım.Dudakta harika bir renk oluşuyor.Kokusu aynı şurup gibi :D Bununda fiyatı 5,50
Vee geçenlerde avondan bi şipariş verdim argan yağı ve fondöten fırçası.Fırça daha gelmedi . Bunun daha önce saç serumunu kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım bu argan yağlısını da denemek istedim.Kokusu muhteşem ve saçları yumuşacık yapıyor.Fiyatı 8 Tl gibiydi bence denenebilir.
 
Gelelim Flormar alışverişime.Renklerine aşık oldum yaa bakarmısınız.
 
Ortadakinden arkadaşımda aldı ba-yıl-dım.Baştaki askeri yeşil gibi,ortadaki tam yaz rengi cıvıl cıvıl,sondakide siyah gibi içinde gri pırıltıları var.Hepsi Muhteşem.
 
Numaraları soldan sağa doğru ; 453,BD04 ve GL10.Fiyatları ise baştakinin 1,50 diğerlerinin 2,95.
Hemen denediğim ojenin rengini de göstereyim.
 
Umarım beğenmişsinizdir.Alışverişim bu kadardı.Merak ettikleriniz,olumlu olumsuz yorumlarınız her türlü görüşe açığım efendim.Hepinizi kocaman öpüyorum.
 
 
 

17 Ocak 2014 Cuma

İlk Mimim :D Kışa Dair Her Şey

 Herkese Merhabaa ! Yaşasın bugün cuma :D Temizliğimi yaptım ve size ilk mimimi yazıyorum.Bu mimi Sevgili Makyaj Sayfam'ın cici sahibesi Buse'den ve Kozmetik Turu'nda gördüm ve çok hoşuma gitti bende yapmak istedim.Her neysee hemen mime geçiyorum. ♥


1. Kış deyince aklına ilk ne geliyor ?
Tabiki de hemen kar ve yağmur geliyor :D Okul geliyor maalesef,hastalıklar geliyor vee kalın kalın giyinmek geliyor.
2.Favori kış aksesuarın nedir ?
Tabi ki şapkalar ve şallar :D özellikle tepeleri pomponlu olan şapkaları çok seviyorum bir de şallar tabikii renk,renk çeşit çeşit her kıyafete uygun :)))
 
3) Kahve mi Çay mı Salep mi ?
Tabiki de kahve . Tam bir kahve aşığıyımdır.Kitap okurken,film izlerken,ders çalışırken,blog yazarken okurken süreklii elimde kahve vardır.Salep bazen içiyorum o da genellikle dışarıdayken evde pek içmem.Çay içmesem de olur ama onu da seviyorum.Ama kahvesiz ve fincanlarımsız asla yapamam :P Ama Latte'yede bayılırım ayy canım çektii.
4) Favori Kış Mumum
Hmm.İstanbula gittiğimde BBW ye muhakkak uğrarım almasam bile bi koklarım ama en sevdiğim mumum galiba arkadaşımın doğum günümde hediye ettiği'  Frosted Cupcake vee karamelli olanlara bayılıyorum.
 
 
5) Kırmızı ruj mu eyeliner mi ?
Açıkçası kırmızı ruj hiç kullanmadım.Ama Eye liner benim her zaman favorimdir.Genellikle her makyajımda kullanırım.O yüzden eye liner diyorum :)))
6) Favori Kırmızı Rujun ?
Dediğim gibi kırmızı ruj kullanmıyorum ama ileride cesaretlenip alıp kullanıcam :))
7) En çok giydiğin kazak ?
Benim en çok giydiğim kazak yok.Hepsini sırayla giyiyorum.Ama en çok giydiğim siyahlı grili yarasa kollu bir kazağım var galiba en çok onu giyiyorum her şeye uyduğu içiin :D
8) En son aldığın kazak ?
Yeni yaptığım karışık alışverişimden almış olduğum ( bu ara onu da koyucam fakat kameramda bir sorun var halledince koymayı planlıyorum ya da çekebilirsem kuzeniminkiyle de çekebiliriim) Rodi Mood 'dan 50 Tl'ye daha etiketini bile koparmadığım kır beyazı gibi bi rengi olan kazağı aldım ve çok beğendim :P
9) Çocukluğundan bir anını bizimle paylaş .
Hmm galiba 8-9 yaşlarındaydım ve izmire gitmiştik ve ben yolda Allahım nolur yine kar yağsın diye dua etmiştim ve ertesi gün yağmıştı.Babamla birlikte kardan adam yapmıştık,şekillerimizi çıkarmıştık ve orada bii yokuş vardı ordan karton gibii bir şeyin üstüne binip kayıyorduk.Çok mutlu olmuştum o zaman :DD
10) Favori kış ojen ?
Yenii aldığım Flormar Glitter Serisinin GL10 numaralı ojesini galiba kışın en çok kullanıyorum birde bordo ve yeşillere bayılıyorum .
11) Kısa bot mu uzun bot mu ?
Aslında her ikisinide seviyorum ama en çok bu tarz modelleri beğeniyorum galiba.
kürklü dolgu topuk bot modelleri
 
 
12) Favori kış parfümün ?
Favori kış parfümüm diye bir şey yok.Hangisini kullanırsam o :)
13) Favori Kış Makyaj Ürünün ?
Galiba eye linerlarıım .Ayırt edemedim yahuu .
14) Favori Cilt Bakım Ürünün ?
Vücut losyonlarım tabiki dee.Çeşit çeşit vücut losyonu alıp kullanmaya bayılıyorum.Ve çok çabuk bitiyorlar.
15) Kış mı Yaz mı  ?
Aslında her iki mevsimide seviyorum ama çoğunluk tabikidee yaz :P
Sorularımız bu kadarcıktıı.Eğlenceli bir mim olduğunu düşünüyorum . Yapmayan varsa okuyan herkesi mimliyorum.
Sevgiler :D
 

10 Ocak 2014 Cuma

AVON COLOR TREND POUT VE DOLL PİNK RUJLAR


                     Herkese Merhaba ;
Bugün sizlere Avon'un en sevdiğim ürünlerinden olan Color Trend serisinin iki sevimli rujunu göstereceğim. Doll Pink ve Pout.
          Doll Pink içerisinde sim vs. olmayan   çok şeker bir pembiş,Pout ise harika bir bordo.
Bu rujları sipariş verdiğimde çok fazla bir beklenti içerisinde değildim açıkçası.Ama fiyatlarına göre performansları bence gayet başarılı.
 
Soldaki Doll Pink , sağ taraftaki ise Pout.İlk olarak şeker pembişimizden başlayalım.
 
Ben bu rengi çok seviyorum ya çok tatlı değil mi sizce de ? Tam ilkbahar-yaz mevsimine göre.Cıvıl cıvıl çok tatlıı.Çok memnunum renginden yazın çok kullanıyorum.Sonbahara yakıştığını düşünmüyorum.
 
Diğer  şeker rengimiz ise benim sonhabar ve kış mevsiminde vazgeçilmez rengim olan bordo-mürdüm tonları.Sonbahar oldumu kahverengi,siyah,bordolara yöneliyorum.Bu rujda sonbaharlarımın vazgeçilmezi diyebilirim.Çoğu makyajda oluyor.
 
İlk başlarda almayacaktım aslında . Kendime yakıtıramadım falan ama sonra iyi ki almışım dedim.Çok memnunum buu rengimizden de.Bir de rimmelin kate moss rujlarını merak ediyorum.Bordo tonlarını falan.
 
Neyse gelelim yorumlarıma ;
- Benim dudağımda iz falan bırakmadı.Bence en önemlisi çünkü bazı rujlar çatlak çatlak yapıyor ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor.
- Renk seçenekleri çok fazla.
-Yapıları yumuşacık yani kolay sürülebiliyor.
-Kokuları hiç rahatsız edici değil.
 
Sevgiler...
 
 
 

3 Ocak 2014 Cuma

             Herkese Merhaba 

Blogumun ilk yazısını yazıyorum.Umarım beğenirsiniz.Aslında daha önce birkaç yazı çalışmam oldu işte hangisini yazayım falan diye şimdi hiç düşünmediğim bir yazıyı yazıyorum.Avon Solutions BB krem 1 ay önce aldığım Diadermine Lift BB krem hakkında yazmak istiyorum.İsterseniz hemen başlayalım.
 
Avon Solutions BB Krem : Şu anda bu BB kremi kullanıyorum.Zaten her blogda BB kremler CC kremler aldı başını gidiyor.Makyaj çantalarının vazgeçilmezleri oldular ve bende deniyorum açıkçası çok merak ettiklerimi.Bu ürünü çok merak ederek almıştım ama benim cilt tipimle uyumlu olmadı.Light ve Medium olarak iki tonu mevcut; ben buğday tenli olduğumdan açık olanını aldım .
Cilt tonunu eşitlemede,kızarıklıkların giderilmesinde ,cildi aydınlatma ve nemlendirme konusunda başarılı buldum .Sorunlu bir cildiniz yoksa ,ihtiyaçlarınızın çoğunu karşılayabilecek bir ürün .
Akışkan bir yapısı var ve bazen çok ürün çıkarabiliyor .Ve bu beni çok rahatsız ediyor her yere bulaşıyor ve kötüsü kapağı akışkan olduğu için berbat bir biçimde.
 
Sürümü falan gayet kolay ve sph 15 var.Bence içinde sph olması ürünü artı yönden etkiliyor.Ben bu ürünü normal cilt tiplerinin almasını öneriyorum.Benim cildim karma değil ama hafif yağlı bu ürünü fazla kullandığımda yüzüm porselen bebek gibi güneşte parlıyor.Yani yağlı ciltler için bir ürün değil.Fiyatı en son gördüğümde 16-17 tl civarı bir şey ama avon indirim yaptığında uygun fiyata alabilirsiniz.
Diadermine Lift BB Krem : Bu ürünü geçen aydı sanırım watsonsdan alışveriş yapmıştım ve belirli bir fiyatı geçince indirimli ürünler veriyorlardı.Makyaj çantası,bb krem vs.Annem de bunu istemişti.Şu an kullanmıyorum.1-2 defa kullandım ve fazla memnun kalmadım.
 

 
Koyu bir rengi var.Vaad ettiği ise ;
"Cilt tonunu eşitler,aydınlatır,canlandırır,sıkılaştırır ve pürüzsüzleştirir"diyor.Ben beğenmedim ve anneme verdim.Aynı markanın ve serinin CC kremide varmış galiba .Ben şu anda garnier'ın BB kremini kullanıyorum.Çok memnunum.Yakında yazısı gelicek.
Umarım beğenmişsinizdir.İlk yazım olduğundan biraz heyecanlıyım.Bir yanlışım olduysa şimdiden affola.Herkese Mutlu Günler :D

TANIŞMA

                                               Başlangıç
Merhabalar ;
    Ben Nehir.3 aydan beri bağımlısı olduğum blog dünyasına bende adımımı attığım için çok mutlu ve heyecanlıyım.Uzun bir düşünceden sonra ben niye açmıyorum ki ? dedim vee açtım.Bu blogda aklınıza gelebilecek her şey olacak.Kitaplar ( ki benim en değer verdiklerimdir ) , makyaj , sohbet nvarsa paylaşmayı düşünüyorum.Yazı yazmaya bayılıyorum.Bu arada mutlu yıllar ! 2014 size huzur,sağlık,mutluluk,başarı getirsin.Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
             Herkese mutlu günleer !